مقاله محلولپاشی کودهای مایع حاوی عناصر غذایی و محرکهای رشد در راستای بهبود خصوصیات کیفی دانه گیاه برنج


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محلولپاشی کودهای مایع حاوی عناصر غذایی و محرکهای رشد در راستای بهبود خصوصیات کیفی دانه گیاه برنج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محلولپاشی کودهای مایع حاوی عناصر غذایی و محرکهای رشد در راستای بهبود خصوصیات کیفی دانه گیاه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محلولپاشی کودهای مایع حاوی عناصر غذایی و محرکهای رشد در راستای بهبود خصوصیات کیفی دانه گیاه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محلولپاشی کودهای مایع حاوی عناصر غذایی و محرکهای رشد در راستای بهبود خصوصیات کیفی دانه گیاه برنج :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور اثر محلولپاشی کودهای مایع حاوی عناصر غذایی و محرکهای رشد بر خصوصیات کیفی دانه برنج آزمایشی به صورت اسپلیتپلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با شش تیمار کودی و دو رقم در سه تکرار در موسسه تحقیقات برنج کشور- معاونت مازندران در سال زراعی ۱۳۸۹ اجرا گردید. محلولپاشی تیمارهای کودی در دو مرحله اواسط پنجهزنی، اواسط مرحله آبستنی با غلظت توصیه شده شرکت تولیدکننده اعمال شدند. نتایج تجزیه واریانس حاکی از اختلاف معنیدار آماری بین ارقام در صفات تعداد دانه پر، درصد دانه پوک، درصد خرده برنج و درصد آمیلوز در سطح ۱ درصد بود. بطوری که رقم شیرودی که رقم پر محصولی است تعداد دانه پر، درصد دانه پوک، درصد خرده برنج و درصد آمیلوز بالاتری نسبت به رقم طارمهاشمی دارا بود. اما اختلاف معنیداری بین ارقام در صفات وزن هزار دانه، راندمان تبدیل، درجه تبدیل، درصد پوسته، درصد سبوس و درصد برنج سالم وجود نداشت. نتایج مقایسه میانگین نشان داد بین تیمارهای کودی محلولپاشی از لحاظ صفات راندمان تبدیل شلتوک به برنج، درجه تبدیل، درصد سبوس و درصد آمیلوز دانه اختلاف معنیداری وجود دارد. اثر متقابل کود در رقم در سطح ۵ درصد معنیدار شد. بیشترین مقدار راندمان بیوفول پتاسیم+ الفر پدی) بدست آمد. )T تبدیل و درجه تبدیل و کمترین مقدار درصد سبوس در بین تیمارهای کودی مربوط به تیمار ۴ اختلاف معنیدار داشت و با سایر T 87 و با ۱۰ درصد سبوس فقط با تیمار ۲ / ۶۸ و درجه تبدیل ۱ / بطوری که با راندمان تبدیل ۱ تیمارهای کودی در یک سطح قرار داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.