مقاله مطالعه اثر اسید هیومیک بر خصوصیات مرفولوژیک و عملکرد گندم دوروم رقم آریا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر اسید هیومیک بر خصوصیات مرفولوژیک و عملکرد گندم دوروم رقم آریا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر اسید هیومیک بر خصوصیات مرفولوژیک و عملکرد گندم دوروم رقم آریا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر اسید هیومیک بر خصوصیات مرفولوژیک و عملکرد گندم دوروم رقم آریا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر اسید هیومیک بر خصوصیات مرفولوژیک و عملکرد گندم دوروم رقم آریا :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور مطالعه اثر اسید هیومیک بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم (رقم آریا)، آزمایشی بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد انجام شد. سطوح مختلف اسید هیومیک و کود شیمیایی شامل: ( ۱- شاهد ( ۱۰۰ % کود شیمیایی) ۲- اسید هیومیک + ۷۵ % کود شیمیایی ۳- اسید هیومیک + %۵۰ کود شیمیایی ۴- اسید هیومیک + ۲۵ % کود شیمیایی ۵- اسید هیومیک) بود ند. . نتایج آزمایش نشان داد که کاربرد اسید هیومیک بر عملکرد دانه و کلیه صفات مرفولوژیک به جز طول پدانکل موثر بود. بهترین خصوصیات مرفولوژیک در تیمار اسید هیومیک + ۵۰ % کود شیمیایی به دست آمد هر چند که بیشترین عملکرد دانه در تیمار اسید هیومیک دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.