مقاله تأثیر کمپوست آزولا و سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد برنج در گیلان (Oryza sativa)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر کمپوست آزولا و سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد برنج در گیلان (Oryza sativa) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر کمپوست آزولا و سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد برنج در گیلان (Oryza sativa) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کمپوست آزولا و سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد برنج در گیلان (Oryza sativa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر کمپوست آزولا و سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد برنج در گیلان (Oryza sativa) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثر کمپوست آزولا و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۰ در موسسه تحقیقات برنج اجرا شد. عامل اول نیتروژن در سه ۷/ ۵ و ۵ ،۲/ سطح [شاهد، ۶۰ و ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار] و عامل دوم کمپوست آزولا (براساس وزن خشک) در ۴ سطح [شاهد، ۵ تن در هکتار] بود. نتایج نشان داد که اثر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه، ارتفاع گیاه، تعداد خوشه و تعداد پنجه در ۱۲۷ سانتیمتر)، / که بیشترین عملکرد دانه ( ۶۵۶۲ کیلوگرم در هکتار)، ارتفاع گیاه ( ۵ (p<0/ سطح احتمال ۱% معنیدار بود ( ۰۱ ۹) در مصرف ۱۲۰ کیلوگرم نیتروزن در هکتار بدست آمد. اثر سطوح مختلف / ۸ در بوته) و تعداد پنجه ( ۵۱۷ / تعداد خوشه ( ۳۹۲ کمپوست آزولا و همچنین اثر متقابل نیتروژن و آزولا بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی معنیدار نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.