مقاله اثر افزودنی میکروبی چند سویه ای لاکتیسیل بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودنی میکروبی چند سویه ای لاکتیسیل بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودنی میکروبی چند سویه ای لاکتیسیل بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودنی میکروبی چند سویه ای لاکتیسیل بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودنی میکروبی چند سویه ای لاکتیسیل بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف از این آزمایش بررسی اثر یک افزودنی میکروبی تجاری بر کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت و عملکرد گاوهای شیرده پر تولید می باشد. این تحقیق در مزرعه آموزشی و پژوهشی لورک وابسته به دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۸۷انجام شد. علوفه ذرت پس از برداشت در طول تئوریکی ۵/۲ سانتی متر خرد و سیلو شد. تیمارها عبارت بودند از سیلاژ ذرت شاهد و سیلاژ ذرت تلقیح شده با لاکتیسیل ( cfu/gr105× ۵/۱). پس از ۱۶۰ روز تخمیر، سیلاژها در قالب طرح مربع لاتین تکرار شده به ۸ رأس گاو هلشتاین چند شکم زایش و پر تولید در اواسط شیردهی خورانده شد. افزودنی میکروبی اثر معنی داری بر درصد ماده خشک، پروتئین و دیواره سلولی سیلاژ ذرت نداشت. اما تلقیح با افزودنی میکروبی موجب افزایش غلظت لاکتات و استات در سیلاژ ذرت شد (۰۱/0P<). یک تمایلی به کاهش در غلظت ازت آمونیاکی و افزایش در pH در سیلاژ ذرت تلقیح شده با افزودنی میکروبی نسبت به سیلاژ ذرت شاهد وجود داشت (۰۷/0P=). گاوهایی که از جیره با سیلاژ ذرت تلقیح شده تغذیه میکردند ماده خشک کمتری مصرف کردند (۰۱/0P<). همچنین این گاوها تولید شیر کمتری نسبت به گاوهای گروه کنترل داشتند (۰۵/0P<). اگرچه درصد چربی و پروتئین شیر بین تیمارها مشابه بود، اما گاوها در گروه سیلاژ ذرت تلقیح شده میزان کمتری چربی و پروتئین در شیر خود تولید کردند (۰۱/0P<). افزودنی میکروبی حاضر بدلیل ایجاد تخمیر وسیع در سیلاژ ذرت موجب کاهش ماده خشک مصرفی و در نتیجه تولید شیر شد اما اثری بر اجزای شیر نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.