مقاله اثر پوشش کیتوزان در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در مغز پسته


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پوشش کیتوزان در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در مغز پسته دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پوشش کیتوزان در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در مغز پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش کیتوزان در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در مغز پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پوشش کیتوزان در جلوگیری از فعالیت قارچی و جذب رطوبت در مغز پسته :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

پسته یکی از محصولات عمده صادراتی ایران است و کشور ما بزرگترین تولید کننده و صادر کننده آن در جهان است. در صورت نا مساعد بودن شرایط محیطی در طول دوره انبار مانی ، کپک زدگی و تولید سموم به ویژه آفلاتوکسین توسط Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus ،جذب بوهای خارجی و رطوبت، تخریب بافت و بروز طعم های کهنگی و تندی باعث افت شدید کیفیت محصول می شود. هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان وجلوگیری از جذب رطوبت مغز پسته است. بدین منظور با استفاده از اسید استیک یک درصد حجمی/ حجمی غلظت های ۵/۰ ، ۱ و ۵/۱ درصد وزنی/ حجمی کیتوزان تهیه و پسته ها با استفاده از این محلولها پوشش دهی شدند. به منظور مشخص کردن اثر ضد میکروبی اسید استیک، از اسید استیک یک درصد نیز به تنهایی بعنوان یک تیمار برای پوشش دهی استفاده شد.، نتایج نشان دادکه کیتوزان بطور معنی داری (p< 0.05 ) مانع از رشد کپک Aspergillus شد و با افزایش غلظت کیتوزان اثر ضد میکروبی آن افزایش پیدا کرد. همچنین کیتوزان از جذب رطوبت پسته و تغییر وزن آن جلوگیری کرد اما غلظت کیتوزان تاثیر معنی داری در این زمینه نداشت..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.