مقاله اثر تغذیه از سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر برخی از فراسنجه های خونی در‌ جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تغذیه از سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر برخی از فراسنجه های خونی در‌ جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغذیه از سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر برخی از فراسنجه های خونی در‌ جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه از سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر برخی از فراسنجه های خونی در‌ جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغذیه از سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر برخی از فراسنجه های خونی در‌ جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این مطالعه به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح افزایشی دانه کامل آفتابگردان بر برخی از فراسنجه های خونی‌ جوجه های گوشتی با استفاده از تعداد ۲۸۰ جوجه نر گوشتی سویه راس در قالب یک طرح کامل تصادفی در آبان ماه سال ۱۳۸۹ در سالن تحقیقاتی‌ گروه علوم دامی‌ دانشگاه ارومیه اجرا شد. ۷تیمار آزمایشی(با ۴ تکرار برای هر تیمار و ۱۰ قطعه پرنده در هر تکرار) در نظر گرفته شد. تیمار ۱به عنوان تیمار شاهد بود و پرندگان این گروه در کل دوره(۴۲-۰ روزگی) از جیره صفر درصد دانه آفتابگردان و گروه های تیماری ۲ ،۳ و ۴ در کل دوره بترتیب با سطوح ۸ ،۱۶ و۲۴ درصد دانه آفتابگردان تغذیه شدند. گروه های تیماری ۵ ،۶ و۷ نیز در دوره آغازین (۲۱-۰ روزگی) همانند گروه شاهد از جیره صفر درصد دانه آفتابگردان و در دوره پایانی (۴۲-۲۱ روزگی) همانند گروه های تیماری ۲ ، ۳و۴ به ترتیب با سطوح ۸ ، ۱۶و ۲۴ درصد دانه آفتابگردان تغذیه شدند. در پایان ۴۲ روزگی یک پرنده از هر تکرار با وزنی مشابه با میانگین وزنی آن تکرار انتخاب و پس از وزن کشی،کشتار و خونگیری شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که غلظت تری گلیسرید، کلسترول، LDL،HDL و VLDL در سرم خون به گونه معنی داری(۰۵/0p<) تحت تاثیر مصرف دانه کامل آفتابگردان در جیره غذایی قرار گرفت. این تاثیر باعث کاهش معنی داری در غلظت تری گلیسرید وکلسترول به ترتیب در تیمارهای ۴،۶و۷ و همچنین ۶و۷ در مقایسه با گروه شاهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.