مقاله اثرخشک کردن انجمادی اسمزی ( Osmotic dehydrofreezing) بر رنگ وکیفیت بافت توت فرنگی به روش پردازش تصویر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرخشک کردن انجمادی اسمزی ( Osmotic dehydrofreezing) بر رنگ وکیفیت بافت توت فرنگی به روش پردازش تصویر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرخشک کردن انجمادی اسمزی ( Osmotic dehydrofreezing) بر رنگ وکیفیت بافت توت فرنگی به روش پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرخشک کردن انجمادی اسمزی ( Osmotic dehydrofreezing) بر رنگ وکیفیت بافت توت فرنگی به روش پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرخشک کردن انجمادی اسمزی ( Osmotic dehydrofreezing) بر رنگ وکیفیت بافت توت فرنگی به روش پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

رنگ و ظاهر ماده غذایی اولین پارامتر در تشخیصکیفیت ظاهری و بازارپسندی محصول می باشد که توجه مصرف کننده را به خود جلب می کند.در این پژوهش برای حفظ رنگ توت فرنگی از روش دهیدرو فروزن که ترکیبی از دو روش خشک کردن و فریزکردن است استفاده می شود . اثر محلول اسمزی در سه سطح ساکارز۴۰و۳۰و۲۰درصدبراساس وزن میوه ) و اسید اسکوربیک ، سیتریک و ترکیبی از این دو اسید در سطح ۰/۰۱ درصد براساس وزن میوه بر ویژگی های کیفی و کمی توت فرنگی مورد مطالعه قرار گرفت. آزمون های کیفی در سه بازه زمانی ۱۵و۳۰و۴۵روز انجام شد و پس از انجام مراحل آزمایش با تیمار های اعمال شده درتوت فرنگی تازه،نیمه خشک و منجمد به منظور آنالیز رنگ و تعیین میزان بافت به روش پردازش تصویر ،از سطح و گوشت میوه به وسیله اسکنر تصویربرداری شد، سپس به کمک نرم افزارimage j نتایج مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرد. براساس نتایج بدست آمده میزان بافت در نمونه ی حاوی ۳۰ درصد ساکارز و۰/۰۱درصد اسید آسکوربیک در مقایسه با سایر تیمارها بیشتر بوده که صحت این نتایج از روی آزمون بافت سنجی در همین پژوهش مورد تائید است .همچنین آنالیز رنگ حاکی از آن است که تیمار حاوی ۳۰ درصد ساکارز و ۰/۰۱درصد اسید اسکوربیک، نسبت به سایر تیمارها بهترین می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.