مقاله استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تفاله کارخانجات فرآوری انار جهت استخراج روغن هسته آن :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

نتیجه عمل فراوری میوه انار آب میوه و بقایای انار تفاله است که مخلوطی از دانه یا هسته ساقه وپوسته می باشد می توان از ضایعات هسته انار به عنوان یک منبع روغنی جدید استفاده نمود و روغن آن را استحصال کرد از آنجایی کهروغن انار به عنوان یکی از لیپیدهای دارویی شناخته شده است تولید این روغن از نظر تغذیه ای نیز بسیار حائز اهمیت می باشد اطلاعات درمورد ترکیب اسیدهای چرب روغن انار کمک می کند تا درمورد خاصیت های تغذیه ای آن بیشتر بدانیم بیشترین اسید چرب این روغن اسید لینولنیک به میزان ۷۷/۱۲ درصددرادامه اسید لینولئیک ۷/۹% اولئیک اسید ۷/۰۵درصد استئاریک اسید ۲/۳% و پالمتیک اسید ۳/۸ درصد می باشد روغن انار بدلیل دارا بودن اسید لینولئیک به مقدار بالا باعث جلوگیری از سرطان کولون و سرطان پوست جلوگیری از افزایش سریع سلولهای سرطانی کاهش تجمع تری اسیل گلیسرول درکبد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.