مقاله اصول کلی تولید محصولات و مواد غذایی ارگانیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصول کلی تولید محصولات و مواد غذایی ارگانیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصول کلی تولید محصولات و مواد غذایی ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصول کلی تولید محصولات و مواد غذایی ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصول کلی تولید محصولات و مواد غذایی ارگانیک :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

محصول ارگانیک،محصولی است که در تولید و فرآوری آن از مواد شیمیایی سنتز شده ) کود ، سموم، داروهای دامپزشکی،هورمونها، دستکاری های ژنتیکی، مواد افزودنی، گازها، تابش اشعه ها و ; ( استفاده نشود و از نهادههای طبیعی )همچون کود زیستی ، کمپوستها ، حشرات سودمند ، میکروارگانیزمهای مفید و; ( استفاده شود. اصول تولید ارگانیک برای کلیه حرکات ارگانیک در جهان و در تمام جهات سودمند می باشد و توسعه، پیشرفت و هدایت کلیه برنامه ها و استاندارد ها و همچنین هماهنگی را در عرصه جهان باعث شده است: ۱ اصل سلامت ۲ اصل اکولوژی ۳ اصل عدالت ۴ اصل مراقبت فرآورده های ارگانیک در کشور ما با نام محصولات سالم و در کشورهای اروپایی وامریکایی با نام محصول ارگانیک ( Organic Crops ( و یا محصول زیستی) بیولوژیک Bio (شناخته می شود. محصول زیستی، یک سیستم مدیریتی جامعی است که کمیت و کیفیت محصولات از تولید تا فرآوری و انتقال به مصرف کننده، سلامت خاک، گیاه، حیوان، انسان، میکروارگانیسم ها، محیط سیاره زمین بعنوان یک موجود زنده واحد، اصول اکولوژیکی، محیط زیست، اصول عدالت و روابط اجتماعی، احترام به مخلوقات و اصول پایداری زیستی در آن مد نظر است. IFAOM که در ۱۷۹۲ تنظیم شده بود در نوامبر ۱۷۷۱ استانداردهای پایه ای در زمینه تولید، تحقیق، آموزش و ارتقا – – برای ک.ارگانیک اتخاذ کرد. در حال حاضر IFAOM یک سازمان توسعه یافته با ۹۹۱ بخش در ۱۰۱ کشور جهان است. اهداف IFAOM ، اتخاذ یک سیستم اکولوژیکی، اجتماعی و اقتصادی بر اساس اصول کشاورزی ارگانیک است. در ۱۹۹۹ کمیسیون کدکس غذایی Codex Alimentarius Commission آیین نامه های برای تولید، فرآوری ، بسته بندی، انبار، انتقال و بازاریابی غذاهای ارگانیک اتخاذ کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.