مقاله اثر متقابل شوری و بیکربنات محلول غذایی بر فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنه ای در دو رقم زیتون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر متقابل شوری و بیکربنات محلول غذایی بر فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنه ای در دو رقم زیتون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر متقابل شوری و بیکربنات محلول غذایی بر فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنه ای در دو رقم زیتون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل شوری و بیکربنات محلول غذایی بر فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنه ای در دو رقم زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر متقابل شوری و بیکربنات محلول غذایی بر فتوسنتز، تعرق و هدایت روزنه ای در دو رقم زیتون :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
شوری و بی کربنات آب در ایران یکی از مشکلات عمده در کشاورزی است که رشد ، نمو و عملکرد گیاهان را تحت تاثیر قرار می دهند. برای مطالعه اثرات شوری (کلرید سدیم) و سدیم بی کربنات بر فتوسنتز و میزان تعرق نهال های یکساله زیتون ارقام آربیکن و زرد، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۹ در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان انجام شد. تیمار کلریدسدیم در سه سطح (۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار در لیتر) و سدیم بی کربنات در سه سطح (۰، ۱۰ و ۲۰ میلی مولار در لیتر) در بستر پرلیت و شن(۱:۱) به همراه محلول غذایی به نهال ها داده شد. نتایج نشان داد که سطوح مختلف شوری تاثیر معنی داری بر صفات مورد بررسی داشته، بطوریکه با افزایش سطوح شوری، مقدار فتوسنتز، هدایت روزنه ای و تعرق برگ ها کاهش یافت. همچنین نتایج نشان داد که سطوح مختلف شوری و بی کربنات بر میزان فتوسنتز تاثیر معنی داری داشته است. طبق نتایج به دست آمده رقم آربیکن در مقایسه با رقم زرد تحمل بهتری نسبت به شوری و بیکربنات نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.