مقاله امکان سنجی تولید نوشیدنی پروبیوتیک از ضایعات میوه و سبزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله امکان سنجی تولید نوشیدنی پروبیوتیک از ضایعات میوه و سبزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امکان سنجی تولید نوشیدنی پروبیوتیک از ضایعات میوه و سبزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی تولید نوشیدنی پروبیوتیک از ضایعات میوه و سبزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امکان سنجی تولید نوشیدنی پروبیوتیک از ضایعات میوه و سبزی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
دراین تحقیق با استفاده از ضایعات کارخانجات سبزی و آب هویج کارخانجات مربا و ترکیب آنها بصورت ۵۰ -۵۰ وزنی ـ وزنی و افزودن گلوکز بعنوان قند قابل استفاده همچنین استفاده از میکروارگانیسم پروبیوتیک به ترکیب آنزا غنی سازی کرده و با افزودن اسانس و قند مصنوعی آن را فرموله می کنیم دراین تحقیق از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بعنوان پروبیوتیک درآب سبزیجات استفاده گردید آزمایشات در سه متغیر مستقل و سه سطح بررسی گردید از سولفات آمونیوم بعنوان منبع ازت در سطوح ۲و۲/۵ و ۱/۵ گرم برلیتر و دمای تخمیر ۳۰ و ۴۰ و ۳۷ درجه سانتی گراد بررسی شد و زمان نگهداری ۷و۸و۹ هفته دردمای یخچال بررسی شدکه زمان مناسب ۸ هفته دردمای ۴ درجه سانتیگراد بدست آمد. تغییرات PH و شمارش سلول در طی زمان نگهداری بررسی گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.