مقاله اثر روشهای ترکیبی بلانچینگ و آبگیری اسمزی روی کیفیت و پایداری توت فرنگی های کمی فرآیند شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر روشهای ترکیبی بلانچینگ و آبگیری اسمزی روی کیفیت و پایداری توت فرنگی های کمی فرآیند شده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر روشهای ترکیبی بلانچینگ و آبگیری اسمزی روی کیفیت و پایداری توت فرنگی های کمی فرآیند شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روشهای ترکیبی بلانچینگ و آبگیری اسمزی روی کیفیت و پایداری توت فرنگی های کمی فرآیند شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر روشهای ترکیبی بلانچینگ و آبگیری اسمزی روی کیفیت و پایداری توت فرنگی های کمی فرآیند شده :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
ترکیب اثر بلانچینگ بخاریا میکروویو و آبگیری اسمزی درفشار اتمسفری تیمارهای OD یا رفتار خلا پالسی PVOD روی بسیاری از خواص فیزیکوشیمیایی وپارامترهای کیفی توت فرنگی aw,PH رنگ سفتی فعالیت آنزیم پلی فنل اکسسیداز وریزساختار بعلاوه روی پایداری میکروبی نمونه های فرایند شده انالیز شده آبگیری اسمزی خلائی پالسی در محلول توت فرنگی با بریکس ۶۵ بعد از تیمار بلانچینگ با بخار درکاهش aw بعلت رسیدن به بیشترین ساکارز درطول آبگیری اسمزی موثر است یعنی بیشترین اتلاف سفتی و تغییرات رنگی ما همزمان بیشترین پایداری میکروبی بدست می آید مشاهدات با Cryo SEM نشان میدهد نمونه های درمعرض بخار قرارگرفته نزدیک پوست میوه جلوگیری از تخریب سلولی را یک درجه بیشتردرمقایسه با سلولهایی که درمعرض MW قرار گرفتن تحمل می کنند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.