مقاله ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایده پردازی در طراحی مقدماتی فرمول و خط تولید ژل دیابتی از محصولات جانبی صنعت فراوری سیب :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

ایده پردازی، ترسیم و توصیف تصورات علمی از مراحل اولیه و زمانبر ولی در عین حال بسیار ارز شمند طراحی فرمولاسیون و خط تولید هر محصول غذایی جدید است. این مرحله بر اساس مطالعات علمی گسترده و عمیق ما طراحان صنعت غذا و با بهره گیری از ذهن خلاقمان شکل می گیرد . در این مطالعه گزیده ای از نتایج مرحله ایده پردازی به منظور طراحی محصول ژل دیابتی با استفاد ه از باقیمانده ها و محصولات جانبی صنعت فراوری سیب ارائه شده است . توجه همزمان به افزایش ارزش و کاربرد پومس حاصله از صنایع فراوری سیب، و ارائه نوعی محصول فراویژه جدید را می توان از جمله اهداف اولیه این طرح ذکر نمود. فرایند گزینش ترکیبات فرمولاسیون، طرح آماری، روش های تولید و ارزیابی این محصول به صورت ایده پردازی ارائه شده اند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.