مقاله اثر نمک و pH بر ویسکوزیته شیر تغلیظ شده به روش فراپالایش


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نمک و pH بر ویسکوزیته شیر تغلیظ شده به روش فراپالایش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نمک و pH بر ویسکوزیته شیر تغلیظ شده به روش فراپالایش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نمک و pH بر ویسکوزیته شیر تغلیظ شده به روش فراپالایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نمک و pH بر ویسکوزیته شیر تغلیظ شده به روش فراپالایش :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

درسالهای اخیر صنعت فراپالایش رشد زیادی درکشورداشته است ازاین رومطالعه ویژگیهای سیال به دست امده از آن اهمیت بسزایی در کارهای تحقیقاتی آتی خواهد داشت هدف از مطالعه حاضر بررسی تغییرات ویسکوزیته شیرفراپالایش شده در اثر رشد باکتریهای استارتر و کاهش ph است همچنین اثرافزودن غلظت های مختلف نمک صفر ۱و۲و۳ درصد در ph های متفاوت ۶۵و ۶و۵۵ برویسکوزیته نیز مورد مطالعه قرارگرفته است دراثر رشد باکتریه ای استارتر و کاهش ph ابتدا ویسکوزیته کاهش و پس از ph=6 شروع به افزایش نمود با افزودن درصد کمی از نمک ویسکوزیته افزایش می یابد و افزودن مقادیر بیشتری نمک آن را کاهش میدهد درصد نمکی که موجب کاهش ویسکوزیته می گردد بستگی به میزان phدارد اثر نمک برویسکوزیته شیر بر اساس نقش کلرید سدیم برمیسل کازئین و تغییرات آن قابل توضیح می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.