مقاله اثرات پرتودهی یونیزه کننده بر روی ترکیبات مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات پرتودهی یونیزه کننده بر روی ترکیبات مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پرتودهی یونیزه کننده بر روی ترکیبات مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پرتودهی یونیزه کننده بر روی ترکیبات مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پرتودهی یونیزه کننده بر روی ترکیبات مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پرتودهی مواد غذایی فرایندی مطلوب درافزایش زمان ماندگاری مواد غذایی پیشگیری و یا تاخیر در فساد آنها می باشد این فرایند بصورت یونیزه و غیریونیزه توسط دو نوع منبع تابش رادیونوکلوئید و تابش دستگاهی درمواد غذایی بکار می رود رادیونوکلئوتیدها از جمله عوامل رادیواکتیویته هستند کهدربخشهای عمیق مواد غذایی نفوذ می کنند منابع دستگاهی پرتوالکترونی ژنراتورها شتابنده های الکترونی با دستگاه های اشعه ایکس هستند استفاده از پرتودهی یونیزه کننده درهر کشور با توجه به دوزهای تعیین شده برای مواد غذایی خاص آن کشور می باشد تابش در بعضی موارد اثرات کمی برترکیبات مواد غذایی می گذارد که دراین بررسی ما به شرحی پیرامون اثر اشعه برترکیبات مواد غذایی و میزان دوز مورد استفاده به منظور پایداری آنها و همچنین برخی از کاربردهای موثر پرتودهی درمواد غذایی پرداخته ایم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.