مقاله مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر تکنولوژی پالس نوری و کاربرد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

تکنولوژی پالس نوری یک روش جدید برای پاکسازی و استریل کردن مواد غذایی با استفاده از پالسهای نوری قدرت بالا و درزمان خیلی کوتاه منتشر شده با فلش لامپهای گاز خنثی است چنین تکنولوژی بعد از سال ۱۹۸۰ شناخته شده و درسال ۱۹۹۶ توسط FDA اداره غذا و دارو تایید شد و اخیرا تحقیقات وسیعی درزمینه امکان کاربرد تجاری آن صورت گرفته است تکنولوژی پالس نوری می تواند سریع با انرژی و آسیب حرارتی کم برای غیرفعال کردن میکروبی غذا استفاده شود اما باید توجه داشت که به تیماری از غذاهای خیلی شفاف یا تیماری سطحی از غذاها و غذاهای بسته بندی شده محدود شود تکنولوژی پالس نوری اثر منفی قابل توجهی برخواص تغذیه ای و حسی غذا ندارد ولی اثر قابل توجهی برکاهش فعالیت برخی از آنزیم های موجود دربرخی از محصولات غذایی دارد درواقع این تکنیک جزء فرایندهای غیرحرارتی غذایی است که با حذف اثرات منفی ناشی از حرارت دهی مواد غذایی مورد توجه قرار میگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.