مقاله ارزیابی تاثیر روش بلانچینگ و خصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج در طی دوره ی نگهداری.


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر روش بلانچینگ و خصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج در طی دوره ی نگهداری. دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر روش بلانچینگ و خصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج در طی دوره ی نگهداری.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر روش بلانچینگ و خصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج در طی دوره ی نگهداری.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر روش بلانچینگ و خصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج در طی دوره ی نگهداری. :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

دراین تحقیق تاثیر روش بلانچینگ برخصوصیات آنتی اکسیدانی آب هویج درطی دوره نگهداری مورد بررسی قرارگرفت روش های بلانچ مورد استفاده شامل آب داغ ۸۰ و درجه و ۱۰ دقیقه و محلول اسید سیتریک ۰/۲۱ درصد ۸۸ درجه و ۴ دقیقه بود نتایج بدست آمده با نمونه بدون بلانچ به عنوان شاهد موردمقایسه قرارگرفت نتایج آماری نشان داد که فرایند بلانچینگ و زمان نگهداری اثر معناداری درسطح ۵ درصد برخصوصیات آنتی اکسیدانی اب هویج دارد بیشترین خصوصیات آنتی اکسیدانی درنمونه شاهد تعیین گردید درمقایسه دو روش مورد استفاده جهت بلانچ کردن خصوصیات آنتی اکسیدانی شامل فعالیت آنتی رادیکالی ترکیبات فنلی و ویتامین ث درتیمار اسید سیتریک ۰۲۱% بطور معناداری بیش از بلانچ با آب داغ بود همبستگی قوی میان فعالیت آنتی رادیکالی با محتوای بتاکاروتن ویتامین ث و ترکیبات فنلی R2=0/9343 تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.