مقاله معرفی تکنیک پاربویلینگ به عنوان راه حل اساسی و موثر در زمینه بهبود شاخص های شالیکوبی برنج واریته نعمت و خودکفایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله معرفی تکنیک پاربویلینگ به عنوان راه حل اساسی و موثر در زمینه بهبود شاخص های شالیکوبی برنج واریته نعمت و خودکفایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی تکنیک پاربویلینگ به عنوان راه حل اساسی و موثر در زمینه بهبود شاخص های شالیکوبی برنج واریته نعمت و خودکفایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی تکنیک پاربویلینگ به عنوان راه حل اساسی و موثر در زمینه بهبود شاخص های شالیکوبی برنج واریته نعمت و خودکفایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی تکنیک پاربویلینگ به عنوان راه حل اساسی و موثر در زمینه بهبود شاخص های شالیکوبی برنج واریته نعمت و خودکفایی :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه استفاده از تکنیک پاربویلینگ به صورت کاملا مدرن در تمامی کشورهای برنج خیز مورد استفاده قرار گرفته و در حال گسترش است هدف اصلی از پاربویلینگ کاهش درصد شکستگی برنج است و در ابتدا شلتوک از رقم نعمتانتخاب و درسه دمای ۴۵درجه و ۶۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد به ترتیب بمدت ۶و۴و۱/۵ساعت خیسانده شده است و سپس در مرحله بخاردهی از دو روش بخاردهی تحت فشار و بخاردهی تحت فشار اتمسفر استفاده شده است و در روش اول بعد از خروج هوا فشار بخاررا به ۱kg/cm2 رسانده که در دو زمان ۳ دقیقه و ۵ دقیقه انجام شد و در روش دوم از سه زمان ۱۰،۵ و ۱۵ دقیقه استفاده شده و در دمای محیط خشک شد و درصد شکستگی در بهترین تیمار ۸۸ درصد کاهش یافت و درصد عملکرد در بهترین تیمار ۱۱ درصد افزایش یافت و درصد سبوس ۷۲ درصد کاهش یافت که افزایش درصد عملکرد را توجیه می کند و با توجه به اینکه درصد شکستگی برنج در کشور بالاست و هزینه تولید را افزایش داده است، استفاده از این تکنیک گامی موثر در جهت خودکفایی می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.