مقاله ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
ازن یک ترکیب اکسید کننده با اثرات ضدمیکروبی موثر است که روش تخلیه هاله ای عمده ترین روش تولید آن می باشد روشهای حرارتی با وجود تخریب میکروبهای آلوده کننده موجب گران تمام شدن تولید بخار آب گرم و همچنین آسیب حرارتی به تجهیزات صنعتی می شوند روشهای پرتوافکنی برای تجهیزات به علت خطرات ذاتی برخورد اشعه های رادیواکتیو عملی نیستند با استفاده از روشها شیمیایی مانند کلرزنی با ترکیب شدن کلرین با تعداد زیادی از مواد آلی محصولات جانبی سمی زیادی مانند تری هالومتان ها THM و هالواستیک اسید ها HAA سرطان زا درآبهای نوشیدنی آزاد شده و با سلامت عمومی محیط مغایرت دارد بنابراین محققان دریافتند که می توانند باترکیب کردن ازن با سایر روشهای فیزیکی و یا شیمیایی علاوه برافزایش خواص ضد عفونی کنندگی از اثرات منفی مواد ضدعفونی کننده برمواد غذایی جلوگیری نمایند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.