مقاله استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرافزایش دهندگی رشد اینولین بر روی Lactobacillus rhamnosus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرافزایش دهندگی رشد اینولین بر روی Lactobacillus rhamnosus دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرافزایش دهندگی رشد اینولین بر روی Lactobacillus rhamnosus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرافزایش دهندگی رشد اینولین بر روی Lactobacillus rhamnosus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرافزایش دهندگی رشد اینولین بر روی Lactobacillus rhamnosus :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

اهمیت پری بیوتیک ها یا ترکیبات غذایی غیرقابل هضم که بطور انتخابی رشد وفعالیت باکتریهای پروبیوتیک را تحریک می کنند بطور روزافزونی مورد توجه قرارگرفته است این پژوهش با هدف بررسی اثرات پری بیوتیکی اینولین استخراجی از گیاه کاسنی صورت گرفت اینولین طبیعی موجود در ریشه کاسنی استخراج شد افزایش رشد و فعالیت باکتری پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus و باکتری پاتوژن E.coli تحت تاثیر ترکیب پری بیوتیکی استخراجی دردرصدهای مختلف ۰/۱و۱/۵و۲ آزمون و با پودر اینولین خالص تجاری گلوکز و فروکتوز مقایسه گردید نتایج آزمون جذب سنجی نشان داد که سطح ۲ درصد اینولین ها درافزایش دانسیته سلولی باکتری پروبیوتیک موثرتر بودند دربررسی رشد و زنده مانی سلولهای باکتریایی مشخص گردید که باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس افزایش تقریبی ۰/۷ لگاریتم سلول زنده قابل شمارش برروی سطح ۱/۵ درصدبهترین سطح افزایشی اینولین ها را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.