مقاله نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نوشیدنی های پروبیوتیک غیر لبنی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

درسالهای اخیر روند رو به رشدی نسبت به رژیم های سالم بوجود آمده است که به جلوگیری از بیماریها کمک می کنند و بهعنوان یک نتیجه از بررسی و توسعهی نوشیدنی های فراسودمند جدید اهمیت زیادی یافته است افزودنی های غذایی به عنوان پروبیوتیک و پریبیوتیک ممکن است اثرات مثبتی برتریکب فلور میکروبی روده داشته باشد و موضوع تحقیقات اخیر است الرژی و حساسیت نسبت به محصولات لبنی اثر منفی ای برروی بعضی از افراد دارد عدم تحمل لاکتوز و مقدار کلسترول دو مشکل عمده ای هستند که مرتب طاب محصولات تخمیری لبنی می باشند به دلایل گفته شده استفاده ازمحصولات لبنی تخمیری دربعضی از کشورهای در حال توسعه رو به کاهش است و استفاده از ترکیبات شیر به عنوان عوامل پروبیوتیک محدود شده است درحال حاضر بعضی از نوشیدنی های غیرلبنی تجاری شده اند و دراین مقاله مورد بررسی قرارگرفته اند و عمدتا شامل نوشیدنی های حاصل از آبمیوه ها و سبزیجات هستند که توسط باکتری های پروبیوتیک ساخته می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.