مقاله هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به اثرات نامطلوب آنتی اکسیدانهای سنتزی برروی بدن انسان و باعلم به اینکه حذف آنتی اکسیدانها زمینه را برایت جمع مواد مضر ناشی از اکسیداسیون چربی ها درمواد غذایی فراهم می سازد استفاده از آنتی اکسیدانهای حاصل از منابع طبیعی درچربی ها و روغنهای خوراکی به عنوان یک راه حل منطقی درنظر گرفته می شود دراین پژوهش اثر اضافه کردن عصاره متانولی ۸۰% گیاه حنا با نام علمی Lawsonia Inermis برروی پایداری روغن سویا شاخص induction periodبررسی شد برای بهینه سازی فرایند در آزمونها ۳ فاکتور دما ۱۰ و ۲۵ و ۴۰ درجه سانتیگراد زمان ۵و ۲۰ و ۳۵ ثانیه و PH 6,7,8 بررسی شد این طرح از طریق Box-Behnken در سه فاکتور و در سه سطح که شامل ۱۷ ازمون است انجام شد برای رسیدن به عصاره ای با حداکثر قدرت پایدارکنندگی در محیط روغن سویا درشرایطاپتیمم عملیات ۳۱ درجه سانتی گراد ۳۵ دقیقه استخراج و PH=6.2 نتیجه فرایند ۱۲۵۶mg عصاره به ازای یک گرم از پودراولیه بدست آمد که دراین شرایط مدت زمان پایداری روغن سویا h 5.76 می باشد همچنین قدرت پایداری عصاره ها با قدرت پایدارکنندگی BHT مقایسه شد دربررسی نتایج و روند نمودارها زمان به عنوان موثرترین فاکتور شناسایی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.