مقاله نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش غلات وترکیبات آنها به عنوان غذاهای عملگر :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
غلات می توانند به عنوان یک سوبسترای قابل تخمیر برای رشد میکروارگانیسم های پروبیوتیک مانند بیفیدیوباکتریوم و لاکتوباسیلوس های مشتق شده از انسان عمل کنند و به عنوان منبع کربوهیدرات های غیرقابل هضم باعث گسترش اثرات مختلف شده و به دلیل تحریک پروبیوتیک های موجود در روده بزرگ نقش پریبیوتیکی دارند ترکیبات پریبیوتیکی غلات با اثر برروی فلور فیزیولوژیکی میکروبی روده ی بزرگ سبب تسهیل دفع مدفوع می گردند ترکیبات غلات مانند نشاسته می توانند به عنوان پوششی برای پروبیوتیک ها استفاده شده و سبب افزایش مقاومت آنها درطول انباردداری و افزایش دوام آنها درطی عبور از دستگاه گوارش شوند پروتئین ها فیبرهای محلول در اب فلاونویید ها و فیتواسترول های موجود در غلات سبب کاهش کلسترول خون شده و از این نظر نیز نقش عملگری دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.