مقاله کاربردهای ضایعات فرآوری دانه های غلات در تهیه محصولات غذایی و غیر غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای ضایعات فرآوری دانه های غلات در تهیه محصولات غذایی و غیر غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای ضایعات فرآوری دانه های غلات در تهیه محصولات غذایی و غیر غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای ضایعات فرآوری دانه های غلات در تهیه محصولات غذایی و غیر غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای ضایعات فرآوری دانه های غلات در تهیه محصولات غذایی و غیر غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

غلات یکی از مهمترین منابع غذایی مردم جهان هستند از آنجایی که هدف از اسیابانی بسیاری از غلات جدانمودن آندوسپرم از سایر قسمت ها می باشد پوسته خارجی سبوس لایه داخلی چسبیده به آندوسپرم جوانه و دانه های شکسته به عنوان محصولات جانبی فرایند آسیابانی یا ضایعات از آندوسپرم جدا می شود اگرچه این مواد منبع ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدانی پروتئین اسید های آمینه ضروری و محتوی فیبرورژیمی بالا می باشند توجه اندکی به موارد کاربرد آنها درکشور شده است مقاله اخیر به کاربردهای مختلف ضایعات درصنایع غذایی و غیرغذایی نظیر سوخت بیولوژیک آنتی اکسیدانهای طبیعی جهت جایگزینی آنتی اکسیدانهای سنتتیک تولید امولسیفایر ها و طعم دهنده های طبیعی فیلم های تجزیه شونده کود گیاهی می پردازد و نتایج آن می تواند درارایه راه کارهایی جهت مصرف بهینه غلات و افزایش ارزش ضایعات کارخانجات تولید محصولات غله ای مفید واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.