مقاله کاهش آفلاتوکسین موجود در فلفل قرمز با استفاده از پرتو ماوراء بنفش


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش آفلاتوکسین موجود در فلفل قرمز با استفاده از پرتو ماوراء بنفش دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش آفلاتوکسین موجود در فلفل قرمز با استفاده از پرتو ماوراء بنفش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش آفلاتوکسین موجود در فلفل قرمز با استفاده از پرتو ماوراء بنفش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش آفلاتوکسین موجود در فلفل قرمز با استفاده از پرتو ماوراء بنفش :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

در این تحقیق تاثیر پرتو ماوراء بنفش بر کاهش میزان آفلاتوکسین موجود در فلفل قرمز بررسی گردید. بدین منظور فلفل های آلوده شده به قارچ آسپرژیلوس فلاووس به مدت ۵/۰ ، ۱، ۵/۱ و ۲ ساعت تحت تاثیر پرتو ماوراء بنفش قرار گرفتند و میزان آفلاتوکسین آنها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اندازه گیری شد. نتایج نشان از کاهش مقادیر آفلاتوکسین نمونه ها و رابطه مستقیم این کاهش با افزایش مدت زمان پرتو دهی داشت. به طوریکه مقادیرانواع آفلاتوکسین B1، B2، G1 و G2 نمونه ها ۴/۹-۲/۲، ۲/۲۰-۷/۱۰، ۲/۳۰-۲/۲۲ و ۶/۵۰-۳/۳۵ درصد به ترتیب در مدت زمانهای ۵/۰ ، ۱، ۵/۱ و ۲ ساعت پرتو دهی کاهش یافت. این تحقیق بیانگر تاثیر پرتو ارزان قیمت ماوراء بنفش در کاهش آفلاتوکسین موجود در ادویه جات می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.