مقاله غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از ترکیبات فراسودمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از ترکیبات فراسودمند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از ترکیبات فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از ترکیبات فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی محصولات گوشتی با استفاده از ترکیبات فراسودمند :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

درسالهای اخیر توجه زیادی به روشهای غنی سازی مواد غذایی معطوف گشته است که دلیل این موضوع بیشتر مربوط به افزایش نگرانی های بوجود آمده دررابطه با سلامت مصرف کننده می باشد گوشت و محصولات گوشتی از منابع اصلی تامین انرژی و پروتئین به حساب می آیند با این وجود تغییر درتقاضای مصرف کننده در رابطه با نوع این محصولات به یک رقابت جهانی درزمینه تولیداتی سالم تر که حا وی چربی کمتر کلسترول پایین تر مواد افزودنی کمتر و افزایش مقدار ترکیبات زیستی سلامتی بخش با طعم و ظاهر مناسب تبدیل گشته است این مقاله مروری است بربررسی انجام شده برروی چندین ترکیب زیست فعال مهم موجود در گوشت همانند کارنوزین ـ آنسرین ـ ال ـ کارنیتین و اسید لینولئیک کنژوگه خصوصیات سلامتی بخش آنها و تاکید برغنی کردن محصولات گوشتی با این ترکیبات فرایند تولیدمحصولات غنی شده و عملگر گوشتی با به کارگیری پپتیدهای زیست فعال درفرمولاسیون این محصولات تغییر در سیستم چربی گوشت وروشهای تحقیقاتی انجام شده در راستای کاهش مصرف نیترات درمحصولات گوشتی نتایج بررسی های مختلف توسط محققان روی پپتیدهای زیست فعال بیانگر خاصیت ضد اکسیداسیونی و ضد فشار خونی آن ها م یباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.