مقاله کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

صمغ کتیرا از گونه های بوته مانند گون ودرکشور ایران می روید کتیرای ایرانی بهترین نوع کتیرا درجهان محسوب میشود جز نامحلول کتیرا باسورین است که ۷۰-۶۰ درصد آن را تشکیل میدهد و عامل اصلی خواص کاربردی می باشد صمغ کتیرا توسط FDA جز مواد غذایی Gras دسته بندی می شود دراین مطالعه خواص کاربردی کتیرای ایرانی درحفظ پایداری سس ها ممانعت ا زدو فاز شدن دوغ و همچنین اثر کتیرا در حفظ پایداری نوشیدنی های فراسودمند مانند شیر – آب پرتقال بررسی شده است نتایج حاصله نشان میدهد میتوان سس مایونز دوغ و نوشیدنی های فراسودمند را با استفاده از مقدار مناسب کتیرا تولید کرد بدون آنکه در خصوصیات فیزیکی شیمیایی حسی و میکروبی آنها درمقایسه با نمونه های تجاری تفاوت عمده ای بروز کند پس می توان علاوه برافزایش کیفیت مواد غذایی تا حد زیادی از خروج ارز برای خرید مواد مشابه وارداتی جلوگیری نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.