مقاله محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله محاسبه ی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک(Berberis vulgaris) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کشور ایران با تولید بیش از ۹۵ درصد زرشک دنیا اولین تولید کننده ی این محصول دردنیا محسوب می شود این محصول حاوی ترکیبات آنتوسیانین و آنتی اکسیدان می باشد در بررسی خواص آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک فاکتورهای پتانسیل کاهش سنجش خاصیت آنتی اکسیدانی به روش فری تیوسیانات و DPPH خاصیت جذب فلز و خنثی سازی آنیون سوپراکسید مورد سنجش قرار گرفت قدرت کاهندگی و نیز خاصیت آنتی اکسیدانی زرشک با افزایش غلظت افزایش می یابد. میزان خاصیت انتی اکسیدانی به روش فری تیوسیانات درعصاره ی زرشک Berberis vulgaris درغلظت ۵۰۰ و ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰g/ml به ترتیب ۸۳/۲۲ و ۸۵/۷۰ و ۸۸/۱۰ محاسبه شد فعالیت خنثی سازی آنیون سوپراکسیداز زرشک Berberis vulgaris درغلظت ۱۰۰۰g/ml و۳۸/۵۶ درصد بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.