مقاله کاربرد ترکیبات دریایی به عنوان جزئی عملگر در نان و پاستا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ترکیبات دریایی به عنوان جزئی عملگر در نان و پاستا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ترکیبات دریایی به عنوان جزئی عملگر در نان و پاستا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ترکیبات دریایی به عنوان جزئی عملگر در نان و پاستا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ترکیبات دریایی به عنوان جزئی عملگر در نان و پاستا :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

مواد غذایی دریایی به دلیل گوناگونی زیستی( ماهی، پپتیدهای بیو اکتیو، جلبک ، ماکروآلژیا و میکروالژیا)، حاوی ترکیبات مغذی و ویژگی های عملگرای چون ،آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریایی، آنتی ویروسی و انتی کارسینوژنیک می باشند که میتوانند در درمان بیماری های آلزایمر ، پارکینسون، کلسترول بالا، قلبی-عروقی و سرطان ها نقش داشته باشند. نان و پاستا، محصولات غذایی هستند که بطور گسترده ای در سراسر جهان مورد مصرف قرار می گیرند و بهترین منابع برای به کارگیری ترکیبات دریایی و ارائه محصول به جمعیت هدف می باشند که بصورت غنی شده به غذا افزوده و ایجاد یک تکنولوژی جدید می کند. این تحقیق در نظر دارد ترکیبات دریایی را به عنوان یک نوآوری در محصولات نان و پاستا مورد بررسی قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.