مقاله مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین پژوهش بهینه سا زی فرایند و پیش بینی رطوبت نسبی پیاز در طی خشک کردن به روش بستر سیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی و منطق فازی انجام شد دما و سرعت جریان هوا به عنوان پارامترهای ورودی و مستقل برای شبکه عصبی مصنوعی در نظرگرفته شد ورقه های نازک پیاز با سه دمای ۴۰و۵۰و۶۰ درجه سانتی گراد و دو سرعت هوای ۲و۳ متر برثانیه خشک گردید برای شبیه سازی و افزایش نسبت های رطوبت اندازه گیری شده از ابزار منطق فازی استفاده شد و سپس با بکارگیری نتایج مستخرج از مدل فازی در ابزار شبکه های عصبی مصنوعی شبکه پس انتشار پیشخور با توپولوژی ۱-۵-۲ و ضریب همبستگی ۰/۹۹۹۵۶ و میانگین مربعات خطای ۰/۰۰۰۰۳۹۳۸۵ با بکارگیری تابع فعال سازی تانژانت سیگموئید هیپربولیکی الگوی یادگیری لونبرگ – مارکوات چرخه یادگیری ۱۰۰۰ اپچ به عنوان بهترین مدل عصبی ارایه گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.