مقاله کمبود روی و مواد غذایی غنی شده با روی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کمبود روی و مواد غذایی غنی شده با روی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کمبود روی و مواد غذایی غنی شده با روی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کمبود روی و مواد غذایی غنی شده با روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کمبود روی و مواد غذایی غنی شده با روی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
روی یکی از عناصر ضروری برای رشد و سلامتی انسان است که بطور عمده درماهیچه ها ذخیره می شود اما دریاخته های خونی سفید و قرمز پرده شبکیه چشم استخوان ها پوست کلیه ها کبد وپانکراس نیز یافت می شود و همچنین درتشکیل چندین انزیم مههم بدن و سنتز DNA , RNA دخالت دارد کمبود روی یک مشکل جهانی است و نوزادان کودکان و زنان باردار و افرادمسن درمعرض خطر بیشتری هستند کمبود آن موجب عدم رشد فیزیکی و ذهنی و بلوغ جنسی نقص سیستم ایمنی کند شدن التیام زخم از دست دادن مو کاهش حس چشایی و بویایی م یشود غنی سازی مواد غذایی با ترکیباتروی می تواند به عنوان یک روش موثر و اقتصادی برای جلوگیری ازکمبود آن درنظر گرفته شود هدف ازاین مطالعه بررسی اهمیت روی درسلامت انسان اثرات ناشی از کمبود آن و ارزیابی خصوصیات مواد غذایی غنی شده با روی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.