مقاله کنترل سالمونلا در غذاها با استفاده از روغنهای ضروری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل سالمونلا در غذاها با استفاده از روغنهای ضروری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل سالمونلا در غذاها با استفاده از روغنهای ضروری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل سالمونلا در غذاها با استفاده از روغنهای ضروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل سالمونلا در غذاها با استفاده از روغنهای ضروری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

آلودگی به سالمونلا درچنددهه اخیر افزایش یافته است ودراغلب کشورها عفونت های سالمونلا به عنوان تهدید برای سلامت عمومی ادامهدارد به نظر می رسد مقاومت سالمونلا به داروهای ضد میکروبی خطر سلامتی خاصی را بروز دهد چندین مطالعه نشان داده است که آلودگی به سالمونلای مقاوم به داروهای ضدمیکروبی با افزایش خطر بستری بیماری شدید و مرگ در ارتباط است درکل علاقه ی جهانی زیادی به ارزشهای درمانی محصولات طبیعی وجود دارد طبیعت عوامل ضد میکروبی و درمانی وسیع گیاهان را به بشریت هدی کرده است و انبوهی از مواد بیواکتیو مفید برای استخراج از گیاهان وجود دارد هدف این بررسی ارایه خلاصه داده های منتشر شده درمورد کارایی ضد میکروبی روغنهای ضروری و ترکیباتآنهاست کهمی توانند برای کاربرد در غذاها دربرابر سالمونلا مناسب باشند دانش کنونی درمورد درمان روغنهای ضروری و ترکیبات آنها درسیستم غذایی کنترل سالمونلا بحث شده است عمل ضد میکروبی روغنهای ضروری همراه با ماهیت شیمیایی آنها توصیف شده است این بررسی بیشتر برروی کاربرد روغنهای ضروری یا اجزای آنها درسیستمهای غذایی به عنوان عوامل ضد سالمونلا متمرکز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.