مقاله لزوم توجه به بستنی های سنتی ازنظر عدم انطباق با استاندارد های میکروبی مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله لزوم توجه به بستنی های سنتی ازنظر عدم انطباق با استاندارد های میکروبی مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله لزوم توجه به بستنی های سنتی ازنظر عدم انطباق با استاندارد های میکروبی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لزوم توجه به بستنی های سنتی ازنظر عدم انطباق با استاندارد های میکروبی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله لزوم توجه به بستنی های سنتی ازنظر عدم انطباق با استاندارد های میکروبی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

شیروفراورده های آن به لحاظ دارا بودن ارزش غذایی بالا درتغذیه انسان دارای نقش بسزایی هستند همچنین این مواد به علت دارا بودن اغلب مواد مغذی محیط بسیار خوبی جهت رشد و فعالیت بسیاری از میکروارگانیسم های بیماری می باشند بنابراین عدم رعایت اصول بهداشتی درتهیه و نگهداری این ماده غذایی عوارض و خطرات بهداشتی عدیده ای را درمصرف کنندگان به همراه خواهد داشت دراین بررسی تعداد ۱۷۵ نمونه بستنی سنتی از بستنی فروشی های سطح استانچهارمحال و بختیاری جمع آوری گردید و از نظر آلودگی میکروبی مطابق استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرارگرفت تعداد ۱۴۵ نمونه از نظر شمارش کلی باکتری و تعداد ۲۱ نمونه از نظر اشرشیاکلی و تعداد ۱۱۵ نمونه از نظر انتروباکتریاسه و تعداد ۷ نمونه از نظر استافیلوکوکوس اورئوس بیش از حد مجاز بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.