مقاله مدل سازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی هویج


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی هویج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی هویج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی هویج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی هویج :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

خشک کردن اسمزی هویج درمحلولهای اسمزی نمک و سوربیتول با غلظت ۲۰ درصد وزنی/وزنی ودماهای ۵ و ۲۵ و ۵۰ درجه سانتیگراد و درنسبت وزنی ۱:۱۰ نسبت محلول به هویج انجام شد مقادیر حذف آب و جذب مواد جامد برای هر دما و درهرمحلول اسمزی درفواصل زمانی ۶۰ و ، ۱۲۰ ، ۱۸۰ ، ۲۴۰ ، ۳۰۰ ، ۳۶۰ ۴۲۰ دقیقه محاسبه گردید با استفاده از مدل پیشنهادی آزوارا وهمکاران ۱۹۹۲ مقادیر تعادلی حذف آب جذب مواد جامد و شدت انتقال جرم محاسبه شد مقادیر S1,S2 پیش بینی شده توسط مدل مذکور درطی زمان محاسبه گردید و نمودارهای جذب مواد جامد و دفع آب دربرابر زمان رسم شد میزان دفع آب و جذب موادجامد با افزایش دما و زمان اسمز افزایش یافت اثر دما روی جذب مواد جامد کمتر از دفع آب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.