مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پسته یکی از محصولات عمده صادراتی ایران استکه درصورت نامساعد بودن شرایط محیطی دردوره انبارمانی عوامل داخلی و خارجی از جمله واکنشهای اکسایشی باعث بدطعمی محصول می شود هدف ازانجام این پژوهش بررشی اثر انتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن برویژگیهای ارگانولپتیکی مغز پسته است بدین منظور با استفاده از اسید استیک یک درصد حجمی /حجمی غلظت های ۰/۵و۱و۱/۵ درصد وزنی /حجمی کیتوزان تهیه و پسته ها با استفاده از این محلولها پوشش دهی شدند. مغز پسته های پوشش دادهشده در کیسه های پلی اتیلنی بسته بندی شدند و به مدت شش ماه دردمای اتاقل ۲۷-۲۵درجه سانتی گراد نگهداری شدند. درطول دوره نگهداری هر دو هفته یکبار اندازه گیری عدد پراکسید و ارزیابی ویژگیهای حسی صورت پذیرفت نتایج نشان داد که کیتوزان بطور معنی داری p<0/05 سرعت واکنشهای اکسایش را کاهش دادو با افزایش غلظت کیتوزان اثر آنتی اکسیدانی آن افزایش پیدا کرد. غلظت ۱/۵ درصد کیتوزان تاثیر معنی داری p<0/05 برطعم مغز پسته داشت اما سایر غلظت ها تاثیری در طعم پسته نداشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.