مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ شاتوت (Morus indica L.) و برگ نعنا (Mentha spicata L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ شاتوت (Morus indica L.) و برگ نعنا (Mentha spicata L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ شاتوت (Morus indica L.) و برگ نعنا (Mentha spicata L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ شاتوت (Morus indica L.) و برگ نعنا (Mentha spicata L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی برگ شاتوت (Morus indica L.) و برگ نعنا (Mentha spicata L) :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
دراین تحقیق مقدار کل ترکیبات فنولی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی استخراج شده از برگ دو گیاه شاتوت Morus indica L.) و نعنا(Mentha spicata L مورد ارزیابی قرارگرفت عصاره برگ گیاه نعنا از بازده استخراج و مقدار ترکیبات فنولی بیشتری درمقایسه با عصاره برگ شاتوت برخوردار بود مقدار کل ترکیبات فنولی درعصاره های برگ شاتوت و نعنا به ترتیب ۱۳۰/۵ و ۱۵۸/۷۵ میلی گرم معادل اسید گالیک درهر گرم عصاره خشک بود فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها در غشای گلبولهای قرمز انسانی بررسی شد نتایج حاکی از آن بود که عصاره های فنولی منجر به کاهش میزان تشکیل مواد واکنش دهنده با تیوباربیتوریک اسید طی فرایند اکسیداسیون غشای گلبولهای قرمز شدند. علاوه براین عصاره های فنولی با محافظت از گلوتاتیون ها GSH دربرابر فراینداکسیداسیون ظرفیت آنتی اکسیدانی غشای گلبولهای قرمز را افزایش دادند در بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ها هر دوعصاره به خوبی توانستند مانع از رشد باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.