مقاله تعیین ارزش تغذیه ای ارزن دم روباهی در مراحل مختلف رویشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ارزش تغذیه ای ارزن دم روباهی در مراحل مختلف رویشی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش تغذیه ای ارزن دم روباهی در مراحل مختلف رویشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش تغذیه ای ارزن دم روباهی در مراحل مختلف رویشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش تغذیه ای ارزن دم روباهی در مراحل مختلف رویشی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این مطالعه در خراسان جنوبی شهرستان بیرجند انجام شد. این منطقه با میانگین بارندگی سالانه ۱۷۶ میلی‌متر، حداکثر درجه حرارت مطلق ۴۰ درجه سانتی‌گرادو حداقل درجه حرارت ۱۴- درجه سانتی‌گراد، دارای آب‌وهوایی نیمه خشک می‌باشد. در این مطالعه، ارزن دم روباهی در تاریخ ۲۸ تیرماه ۱۳۸۹ کاشته شد و در سه مرحله رویشی، گلدهی و تولید دانه برداشت شده و در سایه خشک گردید و سپس آسیاب شد و برای تعیین ارزش غذایی که شامل ماده خشک، پروتئین خام، خاکستر، الیاف نامحلول درشوینده خنثی و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی بود به آزمایشگاه تغذیه دام در دانشکده کشاورزی بیرجند منتقل شد. نتایج در سه مرحله رویشی، گلدهی و تولید دانه شامل ۱۸۴۵%، ۱۹۰۲% و ۱۹۱۵% ماده خشک، ۳۳/۱۲%، ۷۸/۱۰% و ۲۳/۱۰% پروتئین خام،۱۳%، ۱۰% و ۸% خاکستر، ۵۹۷۲%، ۶۰۷۵% و ۶۳۵۶% الیاف نامحلول در شوینده خنثی و۴۹۹۲% ، ۵۵۳۹% و ۵۷۷۴% الیاف نامحلول در شوینده اسیدی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.