مقاله بررسی و مقایسه محیط های مختلف کشت در قابلیت تولیدنشاء دورقم خیار گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه محیط های مختلف کشت در قابلیت تولیدنشاء دورقم خیار گلخانه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه محیط های مختلف کشت در قابلیت تولیدنشاء دورقم خیار گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه محیط های مختلف کشت در قابلیت تولیدنشاء دورقم خیار گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه محیط های مختلف کشت در قابلیت تولیدنشاء دورقم خیار گلخانه ای :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

درتولید نشا خیار علاوه بررعایت مواردی از جمله تنظیم درجه حرارت رطوبت و مواد مغذی گیاه انتخاب نوع بستر کشت از اهمیت بسزایی برخوردار است دراین تحقیق جهتدستیابی به بهترین بستر کشت برای تولید نشا خیار این آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفیدرچهار تکرار انجام شد دو رقم خیار به نام سینا و نگین به عنوان فاکتور a و نوع بستر کشت ۱- پیت ماس ۱۰۰% ۲- پرلیت ۱۰۰% ۳-کوکوپیت ۱۰۰% ۴-خاک شاهد ۵- پرلیت ۲۰% +کوکوپیت ۸۰% ۶- پرلیت ۳۰% +کوکوپیت ۷۰% ۷-پرلیت ۲۰% +پیت ۸۰% ۸-پرلیت ۳۰% +پیت ۷۰% به عنوان فاکتور b درنظر گرفته شد درپایان طول نشا قطر نشا حجم و تراکم ریشه وزن تر و وزن خشک نشا مورد ارزیابی قرارگرفت نتایج نشان داد که اثر نوع رقم بروزن تر و قط نشا غیرمعنی دار و درسایر پارامترها معنی دار شد و بطور کلی در تمام پارامترها غیر از طول نشا بیشترین میانگین مربوط به بذر نگین و کم ترین میانگین مربوط به بذر سینا بود. کمترین میانگین در پارامتر حجم ریشه مربوط به هر دو رقم در دو بستر رشد شماره ۲و ۴ ولی درسایر پارامترها مربوط به هر دو رقم در بستر شماره ۴ بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.