مقاله تعیین بهترین سطح پروتئین و متیونین در دوره رشد جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین بهترین سطح پروتئین و متیونین در دوره رشد جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین بهترین سطح پروتئین و متیونین در دوره رشد جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین بهترین سطح پروتئین و متیونین در دوره رشد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین بهترین سطح پروتئین و متیونین در دوره رشد جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور تعیین بهترین سطح پروتئین و متیونین جیره غذایی جوجه های گوشتی در دروه رشد، تحقیقی در قالب آزمایش فاکتوریل ۵×۲ بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام پذیرفت. در این آزمایش از دو سطح پروتئین خام (۵/۱۹ و ۱۸ درصد) و پنچ سطح متیونین (۳۴/۰ ،۴۴/۰ ،۵۴/۰ ، ۶۴/۰و ۷۴/۰ درصد) استفاده گردید، و در کل ۳۶۰ قطعه جوجه گوشتی نر راس (سویه ۳۰۸) با میانگین وزنی ۹۵۰ گرم به طور تصادفی به تیمار های آزمایشی اختصاص یافت. میزان افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک به صورت هفتگی ثبت می گردید ولی میزان تلفات به صورت روزانه ثبت شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که با افزایش سطوح پروتئین و متیونین در جیره، وزن بدن به طور معنی داری (۰۵/۰>P) افزایش می یابد. سطوح مختلف پروتئین تاثیری بر مصرف خوراک نداشت ولی سطوح مختلف متیونین بر میزان خوراک مصرفی تاثیر معنی داری داشت، بطوریکه با افزایش سطح متیونین، مصرف خوراک به طور معنی داری (۰۵/۰>P) کاهش یافت. ضریب تبدیل خوراک با افزایش سطح پروتئین خام جیره به طور معنی داری (۰۵/۰>P) بهبود می یابد، گرچه با افزایش سطح متیونین در جیره ضریب تبدیل خوراک بهبود می یابد اما این اثر به لحاظ آماری معنی دار نبود. با توجه به نتایج آزمایش، بهترین پاسخ تولیدی زمانی مشاهده گردید که جوجه ها با سطح ۵/۱۹ درصد پروتئین و ۶۴/۰ درصد متیونین تغذیه شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.