مقاله مقایسه خاصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی استخراجی به دو روش SCW (Subcritical Water) و خیساندن (Maceration) از میوه گیاه زرشک بی‌دانه.


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خاصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی استخراجی به دو روش SCW (Subcritical Water) و خیساندن (Maceration) از میوه گیاه زرشک بی‌دانه. دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خاصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی استخراجی به دو روش SCW (Subcritical Water) و خیساندن (Maceration) از میوه گیاه زرشک بی‌دانه.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خاصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی استخراجی به دو روش SCW (Subcritical Water) و خیساندن (Maceration) از میوه گیاه زرشک بی‌دانه.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خاصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی استخراجی به دو روش SCW (Subcritical Water) و خیساندن (Maceration) از میوه گیاه زرشک بی‌دانه. :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

باتوجه به خاصیت آنتی اکسیدانهای طبیعی درجلوگیری از عمل پاتوژن ها و رادیکال های آزاد کاربرد آنها درپزشکی و صنایع غذایی بیش از پیش مورد توجه قرارگرفته است دراین مطالعه ترکیبات فنولی موجود درمیوه زرشک بی دانه با استفاده از سیال مادون بحرانی آب SCW درفشار ثابت ۵۰bar و دمای ۱۲۰ و ۱۸۰ درجه و نسبت اختلاطهای ۱:۱۰ و ۱:۳۰ استخراج و مقادیر ترکیبات فنولی کل TPC با استفاده از معرف فولین سیوکالتئو اندازه گیری و با عصاره بدست آمده از روش خیساندن مقایسه شد مقدار ترکیبات فنولی کل از (mgG.A)(100gD.M)-1 1729/76 -2848/21 درتغییر بود به منظور بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل از SCW قدرت احیاکنندگی اندازهگیری و با اسید آسکوربیک و BHT مقایسه شد نتایج در طرح فاکتوریل و توسط آزمون LSD درسطح ۹۵درصد ارزیابی شدند بیشترین مقدار راندمان عصاره گیری مربوط بود به اثر متقابل دمای ۱۲۰ درجه و نسبت اختلاط ۱:۱۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.