مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
جو با نام علمی Hordeum Vulgare از جمله محصولات زراعی استراتژیک مورد حمایت سیاست هاینوین کشاورزی و جزو نباتات علوفه ای کشور است درسالهای اخیر علاوه برکیفیت علوفه ای به کیفیت مالت سازی ارقام جو نیز توجه خاصی شده است مالت سایز شامل مراحل خیساندن جوانه زنی و خشک کردن مالت سبز درشرایط کنترل شده دما و رطوبت میب اشد هدف این تحقیق تعیین ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رویشی ارقام جو برای تولید مالت و محصولاتمالتی است دراین تحقیق نمونه های جو رقم ماهور و لاین D5 از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان تهیه شده و ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و رویشی انها به منظور تولید مالت تعیین گردید آنالیز واریانس با استفاده از نرم افزار SAS و مقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح احتمال ۵ درصد انجام گرفت نتایج آنالیز واریانس نشان دادکه اثر تیمارها برروی طول ضخامت قطرمیانگین هندسی قطرمیانگین حسابی دانسیته ذره ای وزنهزاردانه پروتئین چربی خاکستر و فیبر و انرژی جوانه زنی معنی دار بود هرچند درمورد رطوبت عرض دانه و کرویت اختلاف معنی داری بین ارقام مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.