مقاله ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی با توده های صمغ عربی-ژلاتین :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ریزپوشینه دار کردن روغن ماهی قبل از غنی سازی غذاها با آن به منظور ممانعت از رانسیدیتی و نیز کاهش بو و مزه ماهی در محصول غنی شده از اهمیت ویژه ای برخوردار است دراین مطالعه روغن ماهی درتوده های صمغ عربی ژلاتین روغن ماهی و آب برای بررسی تاثیر ترکیب فرمولاسیون بربهره وری ریزپوشینهدار کردن ME و مقدار روغن میکروکپسول ها OCM استفاده شد مقادیر متغیرهای وابسته ME OCM به ترتیب درمحدوده های ۱۶-۹۲% و ۱۵-۵۰% به دست آمد. با افزایش بیوپلیمرها و کاهش روغن ماهی و آب در فرمولاسیون ME OCM افزایش و درادامه کاهش یافتند درغلظت ثابت بیوپلیمرها افزایش درصد روغن ماهی درفرمولاسیون منجر به افزایش اندازه میکروکپسو لها شد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.