مقاله پروتئین سبوس برنج: خواص و روشهای استخراج آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پروتئین سبوس برنج: خواص و روشهای استخراج آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروتئین سبوس برنج: خواص و روشهای استخراج آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروتئین سبوس برنج: خواص و روشهای استخراج آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروتئین سبوس برنج: خواص و روشهای استخراج آن :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

سبوس برنج به عنوان محصول فرعی کشاورزی به صورت فراوان و ارزان یافت می شود محتوای پروتئین موجود در سبوس برنج درحدود ۵۱-۵۱ درصد است که ۷۳ درصد آن محلول درآب ۷۵ درصد محلول درنمک، ۲ درصد محلول درالکل و ۲۳ درصد محلول درقلیا می باشد. خواص منحصر بفرد آن به عنوان ماده ضد آلرژی و ضدسرطان باعث شده که آن را به عنوان پروتئین برتر غلات معرفی کنند استخراج پروتئین از سبوس برنج درچند دهه پیش گزارش شده ست با این وجود درحال حاضر پروتئین سبوس برنج بصورت تجاری هنوز در بازار دردسترس نیست هدف ازاین بررسی مروری برخواص پروتئینی سبوس برنج و روشهای استخراج آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.