مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از پنیرهای سنتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از پنیرهای سنتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از پنیرهای سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از پنیرهای سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از پنیرهای سنتی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

تغییرات فرایند تولید شیر و درنتیجه تغییر درکیفیت میکروبی و میکروفلور شیر و صنعتی سازی محصولات لبنی باعث تولید انواع متنوع پنیر شیرخام شده است بدیهی است که پنیرهای تولیدی به شکل صنعتی عطر و طعم مرسوم پنیرهای سنتی را نداشته و یا اینکه دست کم فاقد بخشی از طعم و مزه ی مشخص پنیر سنتی میب اشند که این موضوع دراثر پاستوریزاسیون شیر و استفاده ا زکشت های آغازگر تجاری تعریف نشده درتولید پنیر است پس پنیرهای شیرخام تولید شده به شک لسنتی طعم و مزه ی بیشتر و پروفیل عطر و طعمی گسترده تری نشان داده و ظاهرا ویژگیهای حسی این پنیرها درنتیجه تنوع گونه ها و سوش های محلی و میکروفلور طبیعی شیر می باشد ازاین رو جداسازی و شناسایی سوش های باکتری های اسید لاکتیک برای استفاده به عنوان کشت های آغاز گر و کشت های فرعی برای تولید پنیرهای سنتی از شیر پاستوریزه درمقیاس بالا ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.