مقاله تاثیر عصاره زردچوبه در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصاره زردچوبه در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره زردچوبه در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره زردچوبه در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره زردچوبه در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

امروزه تحقیقات نشان داده است که مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی به عنوان افزودنی در روغنهای خوراکی می تواند بر سلامتی انسان اثر نامطلوبی ایجاد نماید. هدف از این پژوهش، ارائه منبع آنتی اکسیدانی طبیعی در پایدار روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت بود. تجزیه و تحلیل آماری بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و مقایسه میانگین ها با آزمون حداقل اختلاف معنی دارLSD)و در سطح احتمال(p<0.01و با استفاده از نرم افزارStatistix 8 انجام شد. نتایج نشان داد که غلظت های ۱۰۰،۱۵۰، ۵وppm200 عصاره زرد چوبه در پایداری نمونه های روغن سویا تاثیر زیادی دارد. همچنین مشخصشد که عصاره استنی زرد چوبه با روش استخراج ماکروویو درمقایسه با عصاره اتانولی و روش اولتراسوند در پایداری نمونه ها تاثیر زیادی داشته و در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی BHT از پایداری حرارتی بیشتری برخوردار است. بنابراین احتمالا حلال استن به دلیل اینکه فاکتور اتلاف کمتری را در روش استخراج ماکروویو نسبت به اتانول دارد، در حرارت بالای رنسیمت پایداری خود را از دست نمی دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.