مقاله تاثیر کاربرد اسانس های گیاهی علف لیمو و زیره سبز بر برخی از ویژگی های کیفی و پوسیدگی انگور عسکری ( vinifera L. cv. Askari)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد اسانس های گیاهی علف لیمو و زیره سبز بر برخی از ویژگی های کیفی و پوسیدگی انگور عسکری ( vinifera L. cv. Askari) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد اسانس های گیاهی علف لیمو و زیره سبز بر برخی از ویژگی های کیفی و پوسیدگی انگور عسکری ( vinifera L. cv. Askari)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد اسانس های گیاهی علف لیمو و زیره سبز بر برخی از ویژگی های کیفی و پوسیدگی انگور عسکری ( vinifera L. cv. Askari)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد اسانس های گیاهی علف لیمو و زیره سبز بر برخی از ویژگی های کیفی و پوسیدگی انگور عسکری ( vinifera L. cv. Askari) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

موادشیمیای زیادی جهت کنترل کپک خاکستری انگور مورد آزمایش قرارگرفته است که دارای گستره ای از موفقیت بوده است ازجمله روشهای سامل و بی خطر برای کنترل بیماریهای پس از برداشت و افزایش عمر انباری استفاده ازترکیبات طبیعی تحت عنوان اسانس های گیاهی است کهاین مطالعه به منظور بررسی اثر اسانس های گیاهی علف لیموو زیره سبز برعمر انباری انگور عسکری انجام گردید انگورعسکری مورد استفاده در این پژوهش در فصل برداشت از تاکستانی درمنطقه سی سخت تهیه و پس از تیمار نمودن با اسانس های زیره سبز ۸۰۰ و ۱۰۰۰ میکرولیتر درلیتر و علف لیمو ۲۰ و ۴۰ میکرولیتر درلیتر به سردخانه ای با دمای ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۰-۸۵ درصد به مدت ۶۰ روز منتقل گردید آزمایش درقالب طرح کاملا تصادفی درسه تکرار اجرا شد نتایج نشان داد که تاثیر اسانس های گیاهی برکاهش درصد پوسیدگی و ریزشحبه ها درسطح احتمال ۱ درصد معنی دار بوده و برروی واکنش آب میوه ph درصد مواد جامد محلول TSS% اسیدیته آب میوه ta% و نسبت قند به اسید TSS/TA اثر معنی داری مشاهده نگردید نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که کمترین درصد پوسیدگی حبه ها در تیمار اسانس زیره سیبز ۱۰۰۰ میکرولیتر درلیتر نسبت به شاهد رخ داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.