مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غنی سازی بیسکویت گندم با دانه آفتاب گردان با اسید اولئیک بالا و آرد جو :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
بیسکوئیت تهیه شده با آرد گندم سفید با ارد سبوس دار و با دانه آفتابگردان با اسید اولئیک بالا با سطح ارتجاع ۱۰g/100g و ۳۰g/100g و آرد جو با سطح ۳۰g/100g و ۵۰g/100g برای ارزیابی خواص حسی و فیزیکی و ویژگیهای مغذی جانشین شدند دانه آفتابگردان به طور معنی داری محتوای Se,Ca,Mg,Ze را به خوبی محتوای a –tocopherol و چربی دربیسکوییت افزایش داد محتوای se ، Cu ، Fe ، Zn و b –glucan بوسیله مکمل جو افزایش یافته بود مکمل با دانه آفتابگردان خوا صحسی بیسکوییت ها را بهبود می بخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.