مقاله تأثیر مافوق صوت بر خصوصیات تکنولوژیک و فعالیت زیستی غذاها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مافوق صوت بر خصوصیات تکنولوژیک و فعالیت زیستی غذاها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مافوق صوت بر خصوصیات تکنولوژیک و فعالیت زیستی غذاها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مافوق صوت بر خصوصیات تکنولوژیک و فعالیت زیستی غذاها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مافوق صوت بر خصوصیات تکنولوژیک و فعالیت زیستی غذاها :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

این مقاله ی مروری تحقیق کلی در رابطه با جدیدترین و بروزترین کاربردهای گوناگون مافوق صوت بر خصوص یات تکنولوژیک و فنی و نیز فعالیت زیستی غذاها می باشد. بدون توجه به توصیف مختصری در رابطه با اصول تکنولوژی مافوق صوت مثالهای گوناگونی در رابطه با تأثیرات تحقیقات آمریکا در روند بهبود خصوصیات تکنولوژیک خوراک ی ها مطرح شده که از آن جمله می توان به قابلیت ایجاد امولسیون، انحلال پذ یری و بافت و نی ز کاربردها یی مانند یکنواخت سازی، تغییرات ویسکوزیته، استخراج، خشک شدن، کریستالی شدن و کف زدایی اشاره نمود. از می ان آنها تأکید خاصی بر استخراج همراه با مافوق صوت مطرح شده است. امروزه پیشرفت های خاصی در زمینه ی تجهی زات مافوق صوت گرفته و به نحوی مطرح می شود که می توان آنها را در رابطه با فرصت های تجاری بر مبنای استخراج با کمک مافوق صوت مواد فعال زیستی نشان داده و همچنین سود اقتصادی ارزشمندی بر ای آن در نظر گرفته م ی شود. بعلاوه محدودیت های اولیه ی همراه با شرایط مافوق صوت سبب ایجاد رادیکالهایی درUAE شده است که امروزه برای افزایش ارائه ی عملکرد برخی از انواع گوناگون خوراکی استفاده می شود. در پایان و با وجود بهبود طرح های تجهیزات گوناگون و کیفیت بالاتر سیستم های آمریکایی مورد استفاده بر ای کاربردها ی دیگر درک بهتر ی از مکانیزم فیزیکی- شیمیایی ترکیبی عملکردهای گوناگون مافوق صوت دار ای شدت بالا و تأ ثیرات گوناگون آن و خصوصیات عملکردی و فنی غذاها می تواند سبب تقویت دیدگاه های آینده ی تکنولوژ ی ها ی مافوق صوت در صنایع غذایی گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.