مقاله غنی سازی مواد غذایی با کوآنزیم Q10


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی مواد غذایی با کوآنزیم Q10 دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی مواد غذایی با کوآنزیم Q10  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی مواد غذایی با کوآنزیم Q10،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی مواد غذایی با کوآنزیم Q10 :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

کوانزیم Q10 که یوبی کویینون هم نامیده م یشود یک آنتی اکسیدان طبیعی وموثر است که درغشای داخلی میتوکندری تمام بافت ها یافت می شود این ترکیب دارای نقشی اساسی درمتابولیسم انرژی میتوکندری داشته و مسئول تبدیل انرژی از کربوهیدرات ها پروتئین ها و اسیدهای چرب به آدنوزین تری فسفات ATP می باشد کوآنزیم Q10 دارای تاثیرات مثبت متعدد برسلامت انسان است ازاین رو تلاش برای غنی سازی مواد غذایی با این ترکیبات مفید بطور گسترده ای آغاز شده است وزن مولکولی بالا و نامحلول بودن در آب امکان غنی سازی بسیاری از مواد غذایی بخصوص مواد غذایی با میزان چربی کمتر را به آسانی فراهم نمی سازد به این دلیل تلاشهای زیادی به منظور افزایش حلالیت و دردسترس بودن زیستی آن دسالهای اخیر انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.