مقاله فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

با توجه به رشد آگاهی مصرف کنندگان نسبت به ارتباط رژیم غذایی با سلامت آنها تولید محصولات کم کالری از جمله اولویت های صنعت مواد غذایی قرارگرفته است دراین راستا فرمولاسیون ۱۴ نوع کره پسته کم کالری براساس سطوح ارایه شده توسط رح مرکب مرکزی صورت گرفت جهت کاهش مقدار کالری نمونه ها از جایگزینی چربی با صمغ دانه بلانگو و ساکارز با ایزومالت استفاده شد فرمول بهینه با استفاده از روش سطح پاسخ و با توجه به ویژگیهای حسی مطلوب و ویسکوزیته ظاهری مناسب دردرجه برش S-1 46 تعیین شد نتایج نشان داد که افزایش مقدار صمغ موجب افزایشی چشمگیر درمقدار ویسکوزیته ظاهری نمی شود همچنین هردو شیرین کننده سبب ظهور اثری آنتاگونیستی برویژگی طعم درمحصول شدند. سطوح مناسب از صمغ نسبت ایزومالت به کنجاله و ساکارز به کنجاله به ترتیب برابر ۰/۰۳۴ درصد ۱و ۰/۲۵ بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.